Prečo sme sa rozhodli sladiť naše čokolády xylitolom:
ZLOŽENIE: KAKAOVÉ MASLO, XYLITOL, KAKAOVÁ HMOTA*, TAPIOKOVÝ ŠKROB, SUŠENÝ RYŽOVÝ SIRUP, STRÚHANÝ KOKOS, MANDĽOVÁ PASTA (4 %), EMULGÁTOR: SLNEČNICOVÝ LECITÍN, LIMETKOVÁ SILICA. OBSAH KAKAOVEJ SUŠINY V ČOKOLÁDE MIN. 45 %. OBSAHUJE ORECHY. ALERGÉNY: SÚ ZVÝRAZNENÉ V ZLOŽENÍ.
* produkt z ekologického poľnohospodárstva
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g:
Energetická hodnota / Energia | 2309 kJ / 552 kcal |
Tuky | 46 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 27 g |
Sacharidy | 45 g |
z toho cukry | 2,2 g |
Bielkoviny | 3,1 g |
Soľ | 0,01 g |
Vyrobená na Slovensku metódou BEAN TO BAR od kakaových bôbov až po tabuľku čokolády