Hodnotenie
5/5
 QR code
QR code

OCHUTNÁVKOVÝ SET ORIEŠKOVÉ KRÉMY SLOWTELLA SLOWLANDIA

OCHUTNÁVKOVÝ SET ORIEŠKOVÉ KRÉMY SLOWTELLA SLOWLANDIA
(obrázky majú len ilustračný charakter)
Kód produktu
SL-0834
Výrobca
Organica s.r.o
KRAJINA PÔVODU
SLOVENSKO
50.05 € bez DPH
60.06 €Cena s DPH
(recyklačný poplatok je zarátaný v cene)    
To najlepšie z najlepšieho sa stretlo v jednom balení, aby ste si už nemuseli vyberať. Doprajte si jedinečný set svetovo oceňovaných produktov zo Slowlandie a ochutnajte ich všetky. Jedinou komplikáciou môže byť to, ktorou pochúťkou začať. Bude to niektorá verzia obľúbenej Slowtelly? Hodvábne hladký Pistáciový krém? Alebo sa do toho pustíte cez mandle?

Silná zostava svetovo oceňovaných produktov v jednom ochutnávkovom sete.

Slowtella je jemný krém z čerstvo pražených výberových lieskovcov a kvalitného kolumbijského kakaa Fino de Aroma, ktorý pomaly a šetrne vyrábame na Slovensku. Neobsahuje palmový olej, rastlinné tuky, mlieko ani sójový lecitín. Je jemne prisladená cukrom z kokosových kvetov z Indonézie. V tomto sete môžete ochutnať všetky jej verzie – Klasickú, Chrumkavú aj Kávovú.

Tie najlepšie výberové mandle v Slowlandii ručne triedime, pražíme nasucho a šetrne, aby sa zvýraznila ich prirodzená sladká chuť a s pridaním štipky soli z nich pre vás vyrábame Mandľové Maslow. Vďaka nášmu unikátnemu systému spracovania má hladkú konzistenciu, ktorá ľahko kĺže po jazyku a pripomína skutočné maslo. Neobsahuje cukor, takže ho využijete v sladkej aj slanej kuchyni.

Ak hľadáte sladkú pochúťku z mandlí, siahnite po Mandľovom kréme. Vzniká spojením mandľového masla a kokosového cukru z Indonézie. Jeho hladkú konzistenciu zabezpečuje prémiové kakaové maslo Fino de Aroma. Výsledkom je jemne sladký, hodvábny krém s chuťou po čerstvo pražených mandliach a vďaka kokosovému cukru aj karamelovou dochuťou.

Túto svetovú zostavu uzatvára hodvábne hladký Pistáciový krém z čerstvo pražených pistácií, jemne sladený cukrom z kokosových kvetov a zjemnený extra panenským olivovým olejom so štipkou morskej soli. Rovnako ako zvyšné produkty, bez palmového oleja, mlieka či sójového lecitínu.

Ochutnávkový set obsahuje:

Slowtella – Lieskovcovo-kakaový krém 250g
Mandľové Maslow 250g
Mandľový krém 250g
Pistáciový krém 150g
Slowtella CHRUMKAVÁ 300g
Slowtella KÁVOVÁ 250g

Objem : Slowtella – 250g, Mandľové Maslow – 250g, Mandľový krém – 250g, Pistáciový krém – 150g, Slowtella Chrumkavá – 300g, Slowtella Kávová – 250g

Zloženie : Mandľové Maslow 250g – mandle 92%, kakaové maslo, morská soľ 0,2%, Mandľový krém 250g – mandle 80%, cukor z kokosových kvetov, kakaové maslo, Pistáciový krém 150g – pistácie 76%, cukor z kokosových kvetov, kakaové maslo, extra panenský olivový olej, morská soľ, Slowtella 250g – lieskové orechy 66%, cukor z kokosových kvetov, kakaové maslo, kakaový prášok 6% (20-22% tuku), Slowtella CHRUMKAVÁ 300g – lieskové orechy 72%, cukor z kokosových kvetov, kakaové maslo, kakaový prášok 5% (20-22% tuku), Slowtella KÁVOVÁ 250g – lieskové orechy 57%, cukor z kokosových kvetov, pražená káva 13%, kakaové maslo, kakaový prášok 5% (20-22% tuku)

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.
OK súhlasím