Prečo sme sa rozhodli sladiť naše čokolády jakonom a xylitolom:
ZLOŽENIE: KAKAOVÁ HMOTA*, XYLITOL, JAKON, KAKAOVÉ MASLO, PRAŽENÉ MANDLE (MIN. 15 %). OBSAH KAKAOVEJ SUŠINY V ČOKOLÁDE MIN. 75 %. OBSAHUJE ORECHY. ALERGÉNY: SÚ ZVÝRAZNENÉ V ZLOŽENÍ.
* produkt z ekologického poľnohospodárstva
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g:
Energetická hodnota / Energia | 2 398 kJ / 573 kcal |
Tuky | 43 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 22 g |
Sacharidy | 43 g |
z toho cukry | 9,3 g |
Bielkoviny | 5,6 g |
Soľ | < 0,01 g |
Vyrobené na Slovensku metódou BEAN TO BAR – od kakaových bôbov až po tabuľku čokolády