Hodnotenie
5/5
 QR code
QR code

Barrique medovina 0,375 l Apimed

Barrique medovina 0,375 l Apimed
(obrázky majú len ilustračný charakter)
Kód produktu
AP-1312
EAN kód
8588001431389
Výrobca
APIMED
KRAJINA PÔVODU
SLOVENSKO
11.25 € bez DPH
13.50 €Cena s DPH
do 3 dní
(recyklačný poplatok je zarátaný v cene)    
Barrique medovina je zlatistej farby s jemnou vôňou po koňaku prechádzajúcou do vône prezretej žltej hrušky. Chuť je plná, šťavnatá, v dochuti sa objavuje jemná vanilka a čokoláda po barikovom sude. V tejto medovine sa elegantne snúbi lahodná chuť a jemný buket agátového medu s vanilkovo čokoládovými tónmi barikového suda. Táto medovina dozrievala 1 rok v barikových sudoch.

Barikovú medovinu ponúkame v limitovanej edícii 1 200 fliaš z 3 rôznych druhov duba. Prvá 1 200 kusová šarža je z barikových sudov z amerického duba. Nasledovať bude 1 200 fliaš z francúzskeho duba a nakoniec uvedieme do obehu medovinu, ktorá ležala v barikovom sude zo slovenského duba značky Boswell Polónyi. Francúzsky a slovenský dub sú si chuťovo dosť podobné extraktívnejšie s vôňou čokolády a dochuťou po dreve. Americký dub je  „whiskovitejší“ s jemnou dochuťou vanilky preto sme s ním začali ako s prvým. Barikovú medovinu odporúčame piť dostatočne vychladenú pri teplote 12-16C zo skleného pohára tulipánového tvaru, kde sa v jeho zúženom ústí nádherne rozvinie buket barikovej medoviny. 

Zloženie:včelí med agátový, voda

Medovina je prírodný nápoj, jemná usadenina nie je závadou.

Obsahuje siričitany

Stabilizované: E202

Doba trvanlivosti: neobmedzene

Obsah alkoholu: 13,5%

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.
OK súhlasím