Fermentácia: ag.tový velkolitrážny sud / nerez, pri tepl. 16°C, 16 dní.
Vyzrievanie – nerezová nádrž a agátové sudy v pomere 60/40, 8 mes. na jemnom kvasinkovom sedimente.
Farba – jasná, zlatisto – žltá.
Aróma – odrodová, mandle, citrusové ovocie s náznakom lúcnych kvetov.
Chuť – šťavnatá, dlhá, podporená o mineralitu a jemný maslový tón.Teplota podávania 10-12°C, Teplota skladovania 10-12°C
Obsah alkoholu: 12% obj.
Objem: 0,75 l
(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.
OK súhlasím