Hodnotenie
5/5
 QR code
QR code
NOVINKA

SAUVIGNON BLANC 2021 SUCHÉ 0,75l TAJNA

SAUVIGNON BLANC 2021 SUCHÉ 0,75l TAJNA
(obrázky majú len ilustračný charakter)
Kód produktu
TJ-0666
EAN kód
8588008256480
Výrobca
Tajna s.r.o.
ROČNÍK
2 021
KRAJINA PÔVODU
SLOVENSKO
ODRODA
Sauvignon Blanc
FARBA
BIELE
CUKORNATOSŤ
SUCHÉ
PLNENÉ V
TAJNÁ S.R.O
9.50 € bez DPH
11.40 €Cena s DPH
(recyklačný poplatok je zarátaný v cene)    
Víno svetlo žltej farby so zeleným odleskom.

Víno poteší intenzívnou aromatikou, v ktorej nájdeme tóny čerstvo pokosenej trávy alebo mladého hrášku. Chuť vína je očarujúca, plná bielej bazy s náznakom vinohradníckej broskyne. Šťavnatá kyselinka vytvára osviežujúci dojem a chuť na ďalší pohárik.

Precízna a pravidelná kontrola analytických parametrov dozrievajúceho hrozna z odrody Sauvignon nám určila technologicky najlepší termín zberu pri cukornatosti 24,5 °NM, ktorý prebiehal začiatkom októbra. Po zbere boli strapce v celosti lisované a po získaní muštu zakvasené ušľachtilou zmesovou kultúrou vínnych kvasiniek. Dokvasené víno sme vyčírili a po krátkom oddychu v nerezovej nádobe nafľaškovali s cieľom zachovať jeho jedinečnú primárnu aromatiku.

Odporúčané k jedlu závin z platesy, zemiaková kaša s bazalkovým pestoma špargľou. Domáci marinovaný pstruh s pastou wasabi. Šalát z pečenej cvikle s kozím syrom, bylinkovou zálievkou a píniovými orieškami.

Obsah alkoholu : 12,50%

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.
OK súhlasím