Obsah Alkoholu 12 % Zbytkový cukor 1,3 g/l Obsah kyselin 6,7 g/l Obsahuje oxid siričitý a alergény z mlieka a vajec.
Podáva sa pri teplote 10-12 °C k studeným predjedlám aj pikantným, obloženým chlebíčkom, jemným paštétam, bravčovému na prírodno, prípadne k fádnejším jedlám, kde je nutné povzbudiť chuť kyselinkou. Ako mladé víno je vhodné aj k zabíjačkovým špecialitám. S Rizlingom vlašským vynikne aj chuť pstruha na masle, kreviet alebo teľacieho na prírodno Skladujte pri teplote 6-10 °C bez prístupu svetla v horizontálnej polohe, aby bol korok zaliaty vínom. Víno je možné archivovať 3-10 rokov.
(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.