Hodnotenie
5/5
 QR code
QR code
NOVINKA

MÜLLER THURGAU FRESH 2022 POLOSUCHÉ 0,75l TAJNA

MÜLLER THURGAU FRESH 2022 POLOSUCHÉ 0,75l TAJNA
(obrázky majú len ilustračný charakter)
Kód produktu
TJ-0675
EAN kód
8588008256701
Výrobca
Tajna s.r.o.
ROČNÍK
2 021
KRAJINA PÔVODU
SLOVENSKO
ODRODA
MÜLLER THURGAU
FARBA
BIELE
CUKORNATOSŤ
POLOSUCHÉ
KATEGÓRIA
PERLIVÉ
PLNENÉ V
TAJNÁ S.R.O
7.67 € bez DPH
9.20 €Cena s DPH
vypredané
(recyklačný poplatok je zarátaný v cene)    
Krásna svetlá farba so zeleným odtieňom.

Príťažlivá aromatika, v ktorej dominujú citrusové tóny ako grep, limetka je doplnená o sviežu chuť, v ktorej nájdeme náznak broskyne alebo muškátového orechu. Celkový dojem z vína je vďaka jemne zvyškovému cukru a iskrivej kyselinke harmonický.

Prvýzber Muller Thurgau bol realizovaý prvý septembrový týždeň pri cukornatosti 17,0 °NM, druhý zber bol realizovaný druhý septembrový týždeň pri cukornatosti 19,5 °NM. Oba zbery boli realizované cez kryomaceračnú nádobu, kde sa maceroval 48hodín pri teplote 4 stupňoch celzia. Po uplynutí tejto doby bol vylisovaný, odkalený a zakvasený čistou kultúrou kvasiniek ASVK. Fermentácia prebiehala pri 17 stupňoch, kedy bol zastavený pri požadovanom zbytkovom cukre 14,0. Po fermentácii bol čírený a vyfiltrovaný do tejto podoby. V novembri bol Muller Thurgau nafľaškovaný.

Odporúčané k jedlu kalerábový krém s reďkovkou a mladou cibuľkou; Grilovaný zubáč na bylinkách, hráškové pyré a pečené zemiaky s citrónom

Obsah alkoholu : 12,00%

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.
OK súhlasím