![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
![]() |
Chuť je šťavnatá, svieža, kopírujúca aromatické vnemy, podporená medovosťou a prirodzeným zvyškovým cukrom.
Spôsob výroby: 24 hodinová macerácia hrozna, schladenie hrozna na teplotu 10°C, použitie samotoku.
Fermantácia: nerezová nádoba, teplota 17°-15,5°C, zastavené kvasenie chladom na 6°C
Vyzrievanie: nerezová nádoba, na jemnom kvasinkovom sedimente 3 mesiace bez premiešavania.
Farba vína: zlatisto-žltého odtiena
Aróma: líči, sušené hrozienka, v pozadí korenitosť a ružový olej.
Chuť: šťavnatá, svieža, kopírujúca aromatické vnemy, podporená medovostou a prirodzeným zvyškovým cukrom.
Obsah alkoholu: 12% obj.
Objem: 0,75 l