Obsah Alkoholu 12,0% Zbytkový cukor 11,6g/l Obsah kyselin 7,10g/l Obsahuje oxid siričitý a alergény z mlieka a vajec
Podáva sa pri teplote 10-12 °C k ľahším úpravám hydiny. Kabinetné sú jedinečným doprovodom k studeným predkrmom. Neskoré zbery sa výborne hodia k pstruhom a rôznym úpravám iných rýb. Sladké výbery dobre ladia s dezertmi. Skladujte pri teplote 9-13 °C bez prístupu svetla v horizontálnej polohe, aby bol korok zaliaty vínom. Víno je možné archivovať 3-5 rokov. Prípadná usadenina vínneho kameňa nie je vadou vína.
(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.