Vinárska obec: Boleradice Viničná trať: Nové hory Obsah Alkoholu 12,5% obsahuje oxid siričitý Podáva sa pri teplote 10-12 °C k pečenej hydine, ale aj k hustým omáčkam.Odporúčame v kombinácii s vareným bravčovým alebo teľacím mäsom, prírodným úpravam hovädzieho a k výdatnejším ale chuťovo neutrálnym jedlám. Výborne dopĺňa aj zeleninové polievky a biele syry alebo pikantú studenú kuchyňu. Skladujte pri teplote 6-10 °C bez prístupu svetla v horizontálnej polohe , aby bol korok zaliaty vínom. Víno je možné archivovať 3-10 rokov
(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.