Edícia Prémium sa skladá z prevažne suchých bielych vín. Väčšina vín je vyrobená metódou "Sur Lie", to je dlhodobým ležaním na kvasinkách zrením po dobu 1-2 roky. Všetky vína získali množstvo ocenení na vinárskych súťažiach. Po vzore svetových vinárov, táto kolekcia nieje polepená etiketami medailí.
Obsah Alkoholu 12 % Zbytkový cukor 0,5 g/l Obsah kyselin 5,3 g/l Obsahuje oxid siričitý
Podáva sa pri teplote 15-17 °C k divine, údenému mäsu,či k inému tmavému mäsu, aj v kombinácii s omáčkami. Vhodne doplňuje tiež pikantné, korenené úpravy bravčového, morčacieho mäsa, husi alebo kačice. Výnimočne vhodné pre slávnostné príležitosti, údajne neprekonateľné so sviečkovou na smotane, hríbovými jedlami alebo pečenému bažantovi. V studenej kuchyni vynikne v kombinácii so zrelými aromatickými syrmi. Skladujte pri teplote 6-10 °C bez prístupu svetla v horizontálnej polohe, aby bol korok zaliaty vínom. Víno je možné archivovať 3-10 rokov.
(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.