DELIKATESY A POCHUTINY

Jedinečná chuť zrelých strapcov hrozna bola inšpiráciou k výrobe ďalších hroznových pochúťok, ktoré môžete využiť pri domácich degustáciách alebo príprave originálneho občerstvenia pre hostí. Hroznové želé je v podstate niečo ako marmeláda. Vyrába sa z odkaleného muštu, je teda nealkoholické a chuťou pripomína skôr hroznový mušt než samotné víno. Má však o niečo širšiu škálu využitia, vďaka svojej jemnej chuti. Dá sa výborne použiť k dezertom, palacinkám, mäsám alebo k výrazným slaným syrom

Nebojte sa experimentovať, a dodajte lahodnú hroznovú príchuť vášmu obľúbenému pečivu a syrom. Čaká vás mimoriadny gurmánsky zážitok

Zoradenie
 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.
OK súhlasím