Naposledy navštívené
Zatiaľ ste nenavštívili žiaden článok / produkt.
 Newsletter
Odoberajte aktuálne novinky:

pridaťodobrať
 Odporučte nás
Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
 Udalosti
 Sociálne počítadlá

Zweigeltrebe barrique Neskorý zber 2013 suché 0,75l Vinařství Josef Dufek

Zweigeltrebe barrique Neskorý zber 2013 suché 0,75l Vinařství Josef Dufek
 
(obrázky majú len ilustračný charakter)
Kód produktu
8513
EAN kód
8594163843090
Ev. číslo akosti
87O1-1543
Výrobca
Vinařství Josef Dufek
Hmotnosť
1,35 kg
ročník
2 013
Krajina pôvodu
Česká republika

Dostupnosť
skladom
Cena bez DPH
10.56 €
Cena s DPH
12.67 €
Vložiť do bedničky
ks  
Kúpou tovaru získate 12 vernostných hrozienok.
(recyklačný poplatok je zarátaný v cene)    
Je to relatívne mladá rakúska odroda, ktorá vznikla krížením odrôd Svätovavrineckého a Frankovky modrej. Vína Zweigeltrebe sú veľmi dobré, harmonické, buketom podobné Svätovavrineckému, avšak s nižším obsahom kyselín a trieslovín. V porovnaní s Frankovkou sú v chuti jemnejšie a hladšie, pôsobia mäkším a ovocnejším dojmom. Ich farba je veľmi pekná, plná, šarlátovo červená. Vína dosahujú zrelosť až po dvoch rokoch.

Tmavo rubínové víno je typickým predstaviteľom minerality hlavnej viničnej trati Tabule. Vo vôni nájdeme predovšetkým čerešňové tóny prechádzajúce do planých trniek a v chuti zase vanilku od zrenia v novom barrique-ovom sude. Veľmi mohutné, harmonické s veľmi dlhou dochuťou.

Edícia Prémium sa skladá z prevažne suchých bielych vín. Väčšina vín je vyrobená metódou "Sur Lie", to je dlhodobým ležaním na kvasinkách zrením po dobu 1-2 roky. Všetky vína získali množstvo ocenení na vinárskych súťažiach. Po vzore svetových vinárov, táto kolekcia nieje polepená etiketami medailí. 
 
Vinárska obec: Svatobořice-Mistřín
Viničná trať: Tabule

Obsah Alkoholu 12 %
Zbytkový cukor 0,5 g/l
Obsah kyselin 5,3 g/l
Obsahuje oxid siričitý
 
Podáva sa pri teplote 15-17 °C k divine, údenému mäsu,či k inému tmavému mäsu, aj v kombinácii s omáčkami. Vhodne doplňuje tiež pikantné, korenené úpravy bravčového, morčacieho mäsa, husi alebo kačice.  Výnimočne vhodné pre slávnostné príležitosti, údajne neprekonateľné so sviečkovou na smotane, hríbovými jedlami alebo pečenému bažantovi. V studenej kuchyni vynikne v kombinácii so zrelými aromatickými syrmi.
Skladujte pri teplote 6-10 °C bez prístupu svetla v horizontálnej polohe, aby bol korok zaliaty vínom. Víno je možné archivovať 3-10 rokov.

 
(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 
OK súhlasímTáto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.