Mikulov – strieborná medaila
Bojnice – bronzová medaila
Vinárska obec: Svatobořice-Mistřín
Viničná trať: Tabule
Obsah Alkoholu 8,5%
Zbytkový cukor 117,9 g/l
Obsah kyselin 6,6 g/l
Obsahuje oxid siričitý
Podáva sa pri teplote 10-12 °C k studeným predjedlám aj pikantným, obloženým chlebíčkom, jemným paštétam, bravčovému na prírodno, prípadne k fádnejším jedlám, kde je nutné povzbudiť chuť kyselinkou. Ako mladé víno je vhodné aj k zabíjačkovým špecialitám. S Ryzlingom vlašským vynikne aj chuť pstruha na masle, kreviet alebo teľacieho na prírodno
Skladujte pri teplote 6-10 °C bez prístupu svetla v horizontálnej polohe, aby bol korok zaliaty vínom. Víno je možné archivovať 3-10 rokov